Gastronomisch menu wijnkelder

De oude wijn- en voorraadkelder van het kasteel werd omgetoverd tot een unieke ruimte voor diners en proeverijen in een warme en aparte sfeer. Aan de massieve, granieten tafel kunnen maximum 20 personen aanschuiven. Hier geeft het kasteel discreet zijn geheimen prijs! De wijnkelder is boekbaar voor groepen vanaf 10 personen.

Elke maand stellen we met veel zorg een heerlijk gastronomisch viergangenmenu samen voor vanaf 79 € per persoon
met inbegrip van:

  • Aperitief van het huis
  • Seizoensgebonden viergangenmenu
  • Aangepaste wijnen
  • Water, koffie – thee

Menu september

Tartaar van eend met frambozen en eendenlever, arganolie.

.***

Gemarineerde Bouchotmosselen in een mosselsoepje met safraan.

 ***

 Parelhoenhaasje gevuld met tuinkers, grijze garnalen en een roomsaus met Jurawijn.

***

Met acaciahoning geconfijte eiervrucht, room uit Isigny met vanille.

Reserveer nu

 Menu oktober

 

Terrine van wild en pistachenoten in korstdeeg, pickels van rood witlof.

***

Soep van eendenlever en garnituur.

***

 Herterib met gnocchi van pompoen, hanekammen en krulkool.

***

 Huisgemaakt dessert met frambozen en chocolade.

 

< Terug