Gastronomisch menu wijnkelder

De oude wijn- en voorraadkelder van het kasteel werd omgetoverd tot een unieke ruimte voor diners en proeverijen in een warme en aparte sfeer. Aan de massieve, granieten tafel kunnen maximum 20 personen aanschuiven. Hier geeft het kasteel discreet zijn geheimen prijs! De wijnkelder is boekbaar voor groepen vanaf 10 personen.

Elke maand stellen we met veel zorg een heerlijk gastronomisch viergangenmenu samen voor vanaf 79 € per persoon
met inbegrip van:

  • Aperitief van het huis
  • Seizoensgebonden viergangenmenu
  • Aangepaste wijnen
  • Water, koffie – thee

Menu januari

Terrine van eendenlever met Portogelei, krokantje van peperkoek

en sorbet van groene appel.

***

Gebakken sint-Jacobsnoten met marc de Champagne

en gel van roze pompelmoes.

***

Gebakken haasje van duif, mousseline van selder en Chantenay wortelen, chocoladesausje met Maury wijn.

***

Soepje van manderintjes, ijs met peper uit Java.

Reserveer nu

 Menu februari

 Carpaccio van Sint-Jacobsnoten en eendenlever met een olie van pistachenoten.

***

Flan van paddestoelen en nieroogkreeftjes met jonge verse kruiden.

***

Op één zijde gebakken eendenborst met een korst van zwarte look, trilogie van wortelen met sinaasappel.

***

Dessert rond chocolade en peer, truffel en Gianduja.

< Terug