Gastronomisch menu wijnkelder

De oude wijn- en voorraadkelder van het kasteel werd omgetoverd tot een unieke ruimte voor diners en proeverijen in een warme en aparte sfeer. Aan de massieve, granieten tafel kunnen maximum 20 personen aanschuiven. Hier geeft het kasteel discreet zijn geheimen prijs! De wijnkelder is boekbaar voor groepen vanaf 10 personen.

Elke maand stellen we met veel zorg een heerlijk gastronomisch viergangenmenu samen voor vanaf 79 € per persoon
met inbegrip van:

  • Aperitief van het huis
  • Seizoensgebonden viergangenmenu
  • Aangepaste wijnen
  • Water, koffie – thee

 Menu september

Eendenlever, vijgen en amandelgel.

***

Carpaccio van gemarineerde langoustines met krokante groentjes,

Granny Smith appel.

***

Haasjes van rode poon, emulsie van kreeft, vekel en een rotsje met saffraan.

***

In honing geconfijte eiervrucht, room uit Isigny met  vanille uit Madagascar.

Reserveer nu

 Menu oktober

 Velouté van bospaddestoelen met hazelnootolie, geconfijt ei.

***

Tataki van kreeft met gedroogde vruchten, parfum van citroenkruid.

***

Eendenborst met vergeten groenten.

***

Gebraden peer met tonkabonen, verloren brood en ijs van zoute caramel.

< Terug