Gastronomisch menu wijnkelder

De oude wijn- en voorraadkelder van het kasteel werd omgetoverd tot een unieke ruimte voor diners en proeverijen in een warme en aparte sfeer. Aan de massieve, granieten tafel kunnen maximum 20 personen aanschuiven. Hier geeft het kasteel discreet zijn geheimen prijs! De wijnkelder is boekbaar voor groepen vanaf 10 personen.

Elke maand stellen we met veel zorg een heerlijk gastronomisch viergangenmenu samen voor vanaf 79 € per persoon
met inbegrip van:

  • Aperitief van het huis
  • Seizoensgebonden viergangenmenu
  • Aangepaste wijnen
  • Water, koffie – thee

Menu maart

Het perfekte ei, morieljes.

***

Cannelloni van sneeuwkrab, gecarameliseerde witte wijnsaus.

***

Lam met seizoensgroenten, reduktie van Banyuls.

***

Geroosterde mandarijn met droge vruchten, amandelijs.

Reserveer nu

 Menu april

Burrata van groene asperges, zwarte look en gedroogde ham op oude wijze

.***

Lamsribstuk in kruidenkorst met mosterd uit Meaux, lentegroentjes.

 ***

 Met met regionale kazen.

***

Dessert met ‘griotte’ krieken en basilicumijs.

< Terug