Gastronomisch menu wijnkelder

De oude wijn- en voorraadkelder van het kasteel werd omgetoverd tot een unieke ruimte voor diners en proeverijen in een warme en aparte sfeer. Aan de massieve, granieten tafel kunnen maximum 20 personen aanschuiven. Hier geeft het kasteel discreet zijn geheimen prijs! De wijnkelder is boekbaar voor groepen vanaf 10 personen.

Elke maand stellen we met veel zorg een heerlijk gastronomisch viergangenmenu samen voor vanaf 79 € per persoon
met inbegrip van:

  • Aperitief van het huis
  • Seizoensgebonden viergangenmenu
  • Aangepaste wijnen
  • Water, koffie – thee

Menu oktober

Terrine van wild en pistachenoten in korstdeeg, pickels van rood witlof.

***

Soep van eendenlever en garnituur.

***

 Herterib met gnocchi van pompoen, hanekammen en krulkool.

***

 Huisgemaakt dessert met frambozen en chocolade.

Reserveer nu

 Menu november

 Gebakken eendenlever met apart gebakken biet, gel van kweepeer.

***

Veloute van boleten met een tarteletje met kervel.

***

Stoverij van everzwijn, puree van pastinaak en seizoensgroenten.

***

IJsparfait met marc de Champagne en roze koekje uit Reims.

 

< Terug