Menu Wijnkelder

GASTRONOMISCH MENU WIJNKELDER

De oude wijn- en voorraadkelder van het kasteel werd omgetoverd tot een unieke ruimte voor diners en proeverijen in een warme en aparte sfeer. Aan de massieve, granieten tafel kunnen maximum 20 personen aanschuiven. Hier geeft het kasteel discreet zijn geheimen prijs! De wijnkelder is boekbaar voor groepen vanaf 10 personen.
Elke maand stellen we met veel zorg een heerlijk gastronomisch viergangenmenu samen voor vanaf 105 € per persoon met inbegrip van:
  • Aperitief van het huis
  • Seizoensgebonden viergangenmenu
  • Aangepaste wijnen
  • Water, koffie – thee
 
OKTOBER
 Gebakken eendenlever met geconfijte appel met oude ciderazijn

Gebakken Sint-Jacobsnoten met selderpuree met vanille, chips van peer

Gecarameliseerde eendenborst, romige uien met mascarpone, zurige jus met biet

Geconfijte vijgen, mousse van witte chocolade en limoen

NOVEMBER

Carpaccio van hinde, herfstsalade met mierikswortel

Veloute van bospaddestoelen en kastanjes

Wellington van jong everzwijn met eekhoorntjesbrood, gecarameliseerde appel met oude Porto

Gepocheerde peer met een crumble met citroen en kruiden

DECEMBER

Terrine van eendenlever met een chutney van gekruide mango

Gepocheerde koningsdorade met een roomsaus van nieroogkreeftjes

Gebakken haasje van ree met oude whisky en seizoensgarnituur

Room van kastanjes met zure sinaasappel, cacao nibs en espuma van yuzu