Met oude Brugse kaas, Mesclun
Met fijne kruiden en geconfijte look.
Sauc met gerookte forel uit onze Ardennen
Met schilfers Cantal kaas, basilicum, geconfijte tomaat en truffelolie
Klein groentjes, tomige saus met bicque en lichte rode curry.
frietjes en slaatje. Supplement Groene pepersaus, of paddestoelen roomsaus 2.50€
Sausje met regionale honing, mosterd uit Meaux, campagnarde aardappelen en seizoensgroenten
Met paddestoelen en rivierkreeftjes gevuld haasje van hoevekip, gemengde groenten met bleu d’Artois, sausje van vis en vlees
Frietjes
Frietjes
Frietjes en slaatje
Frietjes en slaatje
Houmous en gegrilde groentjes
Gambas, kleine groentjes,, gember, koriander en lichte Thaïse curry, pindanoten en verse pasta
Frisse salade, kikkererwten, granaatappel, gemengde groene kruiden, limoen en groene salsa
Parfum van lavendel
Truffelvinaigrette
© 2023 Kasteel van Pont-à-Lesse. Alle rechten voorbehouden.