Veel gestelde vragen

Mag ik onze hond meebrengen?

Ja hoor, voor slechts 20 € supplement kan hij/zij bij jullie op de kamer. Honden zijn niet toegestaan in het restaurant.

Wat zijn de openingsuren van het zwembad?

Ons binnenzwembad is een plek voor rust en ontspanning. Het is dagelijks geopend van 7u tot 22u30. Uw kamersleutel geeft toegang tot het zwembad en u kunt er gebruikmaken van vestiaires en kluisjes. Tijdens de warme zomerdagen geniet u heerlijk van het aangename weer op het zonneterras met ligzetels. Het hotel beschikt niet over sauna of hammam.

Wat zijn de openingstijden van het restaurant?

Het restaurant is elke dag geopend vanaf 12u tot 14u en van 19u tot 21u. Het restaurant kan uitzonderlijk gesloten zijn tijdens heel kalme periodes. Meer info bij de receptie via + 32 (0)82 22 28 44

Vanaf wanneer kan ik op de kamer bij aankomst?

Uw kamer zal vanaf 16 uur beschikbaar zijn bij aankomst.

Wanneer dien ik ten laatste mijn kamer te verlaten?

We vragen de kamer vrij te maken om 10u30 op de dag dat u het hotel verlaat.

Is er een city tax voor Dinant?

Er is inderdaad een verblijftaks, die evenwel nooit inbegrepen is in de prijs.De taks bedraagt 1,10 € cent per persoon, en dit vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Zijn er speciale kortingen voor gezinnen met kinderen?

Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 30 € per persoon per nacht voor kamer en ontbijt in een driepersoons- of familiekamer. Kinderen van 12 jaar en ouder betalen 40 € per persoon per nacht in de kamer van de ouders. Het restaurant heeft kindermenu’s op de kaart, die u ter plaatse kunt reserveren. De tarieven voor kinderen zijn verschillend voor elk van de toeristische attracties rond het hotel. We stellen u dan ook voor om ze ter plaatse te betalen, en niet via het hotel.