Kaart restaurant

 

 

De voorgerechten

Huisgemaakte wildterrine met garnituur. °

of

Carpaccio van zalm met drie soorten biet, sinaasappelparels en dille. *

of

Stoofpotje van wilde garnalen met truffeltapenade en pompoen. ° **

of

Velouté van eekhoorntjesbrood, chips van sjalot en kervel.

     of

Herfstsalade rond eend. ° ***

                 of

Slaatje van biet en verse geitenkaas geparfumeerd met javaanse peper.

 

Enkele wijnsuggesties per glas

 

* Marlborough New Zealand Chardonnay : 7,00 €

** Chardonnay California : 6,00 €

*** Pinot gris grand cru Steingrubles: 7,50 €

° kinderschotel

                   

          De hoofdschotels.

 

Cannelloni van zalm met spinazie, witte wijnsaus. °

of

Verse tagliatelle met bospaddestoelen, truffelolie. ° *

of

Haasje van hinde met poivradesaus, hanekammen en krulkool, gnocchi en pompoen. **

of

Lokale rundssteak of hammetje, groene pepersaus, paddestoelensaus of mosterdsaus, frietjes en sla. ° **

of

Stoofpotje van hazebout ‘à la royale’. ***

of

Gebakken Sint-Jacobsnoten, risotto van fregola pasta met kleine groenten.

 

Enkele wijnsuggesties per glas

 

* Primitivo di Manduria : 6,00 €

** Auxey Duresse Henri Latour : 8,50 €

*** Madiran Latreille Sounac: 7,50 €

 ° kinderschotel

                         De Desserten                 

Afgeleide van ijs met amarena kersen en amandelschilfers.

of

           Crumble van mango en witte chocolade. °

of

IJsmeringue met chocolade en caramel van gezouten boter. °

of

Variante van peer ‘Belle Hélène’ met gianduia chocolade.

of

Tarte tatin de notre pâtissier et sa boule de glace vanille. °

Huisgemaakte tatin appeltaart met vanille-ijs. °

of

Dessert met kastanjes en mandarijntjes. °

of

Regionaal kaasbord.

 

 

 ° plat enfant / kinderschotel

                

Menu van de chef

Tweegangen

Voorgerecht – hoofdschotel : 36,00 €

Hoofdschotel – dessert : 32,00 €

Drie gangen : 41,00 €

Drankenforfait : wijnen, waters, koffie : 22,00 €

  

Het viergangenmenu

 

Carpaccio van wilde gans met in hazelnootolie gemarineerde paddestoelen.

~~°~~

Veloute van pompoen, kastagnes en spek, witte truffelparfum.

~~°~~

Haasje van jong everzwijn met jeneverbessen, herfstgarnituur.

~~°~~

IJsnoga met chocolade, appel en vier kruiden.

46,00 € p.p.

 

Drankenforfait, wijnen, waters, koffie

25,00 € p.p.

 

 

Wij stellen u een bordje met lokale produkten voor bij het aperitief

12 €

 

< Terug naar Diner