Kaart restaurant

 

 

De voorgerechten

 

      Slaatje van krokante groentjes, wilde zoutwatergarnalen en sesamvinaigrette.

Of

Caprese slaatje met veelkleurige tomaen uit de tuinen van Mimie.

Of

Gaspacho van komkommer met geitenkaas van de kaasboerderij Ferauge.

Of

Met truffelolie geparfumeerde kroketten van eend, slaatje van jonge scheuten.     

Of

Stoofpotje van wilde zoutwatergarnalen, witte truffeltapenade.

     Of

Pastei van zalm en gerookte forel.

    

          De hoofdschotels.

 Rundssteak of hammetje, frietjes en sla, groene peper of paddestoelensaus.

Of

Haasje van Victoriabaars, in olijfolie geconfijte zuiderse groenten en een tomatensausje met basilicum.

Of

Gebraden gevogeltehaasje, chutney van paprika met ‘piment d’Espelette’,

Krokante aardappelen.

Of

Gnocchi van aardappelen met spinazie en zongedroogde tomaten, Pecorino Romano.

Of

Tajine van lamsschenkel met kruiden uit de Medina.

Of

Ierse rundsbavette met sjalottensaus, frietjes en sla

Of

Bereide americain met garnituur en frietjes.

 

                         De Desserten                 

 

        Chocoladetaart met een praline van hazelnootjes en huisgemaakte slagroom.

Of

Dessert met aardbeien uit de tuinen van Mimie, gepocheerde rabarber en amandelen.

Of

Afgeleide van verse en geconfijte citrusvruchten, caviaar van citroen en

sorbet met Nepalese peper.

Of

Millefeuille van geconfijte appel met ciderazijn, ijs met bourbon vanille

Of        

Kaasbord van de kaasboerderij Ferauge.

Menu van de chef

Tweegangen

Voorgerecht – hoofdschotel : 36,00 €

Hoofdschotel – dessert : 32,00 €

Drie gangen : 41,00 €

Drankenforfait : wijnen, waters, koffie : 22,00 €

  

De slaatjes

 

Slaatje van gerookte zalm en verse geitenkaas met lavendel.

Caesar salade met gerookte kip.

Slaatje van regionale ham en wilde garnalen met tartufata.

19,50 €

 

 

 

< Terug naar Diner