Kaart restaurant

 

            

De voorgerechten

 

Kaaskroketten van regionale kazen, gefrituurde peterselie.

 Huisgemaakte terrine van eendenlever, duo van vijgen en caramel van oude balsamiek.

Slaatje met jong everzwijn.

Huisgemaakte ravioli met wilde garnalen en kleingesneden seizoensgroenten, romige bisque.

 Vitello van kalfsvlees met gerookte forel uit onze Ardennen, salie en limoen.

Tartaar van Sint-Jacobsnoten met stukjes hazelnoot en limoen, coulis van pompoen.

            De hoofdschotels.

Verse tagliatelli met bospaddestoelen en witte truffelolie.

Haasje van hoevekip met bonen en bospaddestoelen, romige pastinaak en passievruchtensaus.

Rundssteak met paddestoelensaus of Roquefortsaus, frietjes en sla.

Kabeljauwrug met paddestoelen met lookboter en cirtoen.

Stoverij van jong everzwijn met herfstgarnituur.

Fazantenhaasje met gebraden witlof, mousseline van selder, wortelgewassen en vleesjus.

                         De Desserten                 

  Ijsnoga met Don Papa rhum, coulis van mandarijntjes.

Dessert rond bieten en witte chocolade.

Geconfijte peer, gevuld met verse geitenkaas en lavendenhoning.

Fijne appeltaart met vanille-ijs.

Kaasbord van de kaasboerderij Ferauge.

   

Menu van de chef

    3 gangenmenu 42€             2gangenmenu 35€

2 gangenKindermenu 18€    3gangenkindermenu 23€

 

Bij het aperitief

Het Beghuin vleeswarenbord voor 2 personen.  10€

 

Sommige garnituren kunnen afwijken in functie van de beschikbaarheid van ingredienten

4 gangenmenu

 Ham van jong everzwijn met gecarameliseerde appel, hazelnootolie.

***

Veloute van pompoen met chips van shiitaké paddestoelen.

***

Haasje van patrijs met druiven.

***

Ijsnoga met Don Papa rhum, coulis van mandarijntjes.

Prijs per persoon : 49 €

 

Les classiques – De klassiekers

Balletjes in tomatensaus, frietjes

16,00€

 ***

Koninginnehapje met frietjes

 16,00€

***

Bereide americain met garnituur en frietjes

 18,50€

< Terug naar Diner