Kaart restaurant

 

            

Voorgerechten

Stoofpotje van wilde garnalen met pikante saus.

Lauwe crumble van geitenkaas met herfstgroentjes.

Tartaar van Sint-Jacobsvruchten met biet en azijn van Banyuls wijn. + 3€

Paddestoelen gevuld met een persillade en sergijnsslakken.

Wildterrine met garnituur.

Carpaccio van wilde ganzeborst, gemarineerde paddestoelen en Parmesanschilfers.

Hoofdgerechten

Verse tagliatelli met bospaddestoelen en witte truffelolie . 

Lendebiefstuk met kruidenboter of Roquefortsaus, frietjes en herfstgroenten. + 3 €

Verse vis van de dag met een risotto van pompoen met salie. 

Tomahawk van varken met winterkruiden en gegrilde groenten.

Stoverij van jong everzwijn met gelei van aalbessen, seizoensgarnituur.

Gebakken fazantenborst met wortelgewassen, pepersaus.

Haasje van hinde met speculaas, poivradesaus, herfstgarnituur. + 5€

Desserts

Peer met een praliné van eekhoorntjesbrood en vanille-ijs.

Ijsparfait met koffiesmaak met tonkabonen.

Kaasbord van kaasboerderij Férauge.

Kastanjeroom met geconfijte appel en Grand Marnier.

Lauwwarm chocoladetaartje met slagroom met zoute caramel.

Fijne appeltaart met kaneelijs.

 

 3 gangenmenu 49€             2gangenmenu 39€

2 gangenKindermenu 20€    3gangenkindermenu 28€

 

Bij het aperitief

Het Beghuin vleeswarenbord voor 2 personen.  12€

 

Sommige garnituren kunnen afwijken in functie van de beschikbaarheid van ingredienten

 

Viergangenmenu

Carpaccio van wilde ganzeborst, gemarineerde paddestoelen en Parmesanschilfers.

***

Romige pompoensoep met grijze garnaal.

***

Met spek doorregen haasje van fazant met een mousseline van selder met vanille.

***

Ijsnoga met Mandarine Imperiale en coulis van kweepeer.

Prijs per persoon : 56 €

 

 

De klassiekers

Balletjes in tomatensaus, frietjes

20,00€

 ***

Koninginnehapje met frietjes

18,00€

 ***

 Bereide americain met garnituur en frietjes

22,00€

< Terug naar Diner