Kaart restaurant

 

            

Voorgerechten

 Soepje van wilde garnalen met seizoensgroenten.

Kaaskroketten van regionale kazen, gefrituurde peterselie.

Duo van asperges in twee bereidingen, geconfijte tomaat en Gran Papa ham van het huis Beghuin.

Gemarineerde zalmforel, jonge scheuten en Szechuanpeper.

Lauw slaatje van gegrilde pruimen en verse geitenkaas, vinaigrette met sesam.

Lenteslaatje met stukjes rundswang

Hoofdgerechten

Lamssteak, gekruide houmous en lentegroenten.   + 3,00 €

Rundssteak, groene pepersaus of paddestoelensaus, frietjes en sla.

Kalfssteak met gerookt spek uit de regio, gorgonzola en erwtjes.   + 3,00 €

Verse tagliatelli met asperges en pesto van boslook.

Stoofpotje van hoevekip met morieljes.

Verse vis van de dag, gegrilde venkel en groene asperges, schaaldierenjus.

 

Desserts

Bladerdeegje met rabarber, gember en aardbei.

Variatie op citroentaart met meringue.

Kaasbord van regionale kazen.

Ijsparfait met rood fruit.

Dessert rond aardbei, basilicum en erwtjes.

Chocolademousse met seizoensgarnituur.

 

 3 gangenmenu 45€             2gangenmenu 38€

2 gangenKindermenu 19€    3gangenkindermenu 25€

 

Bij het aperitief

Het Beghuin vleeswarenbord voor 2 personen.  11€

 

Sommige garnituren kunnen afwijken in functie van de beschikbaarheid van ingredienten

 

Viergangenmenu

Duo van asperges in twee bereidingen, geconfijte tomaat en Gran Papa ham van het huis Beghuin.

***

Stoofpotje van hoevekip met morieljes.

***

Kaasbord van regionale kazen.

***

Ijsparfait met rood fruit.

Prijs per persoon : 52 €

 

 

De klassiekers

Balletjes in tomatensaus, frietjes

17,00€

 

***

Koninginnehapje met frietjes

16,00€

 

***

 

Bereide americain met garnituur en frietjes

18,50€

< Terug naar Diner