Kaart restaurant

 

Voorgerechten

 

Met het mes gesneden rundstartaar met een vinaigrette met miso en sesamolie 15,00€

Kaaskroketten van regionale kaas en garnituur. 13,50 €

Carpaccio van Sint-Jacobsnoten en een vinaigrette van passievrucht. 19,00€

Ham uit de Savoie met gegrilde peer en rucola, vers geitenkaas.14,00€

Belgische witte asperges met een mousse van gerookte regionale forel,

Don Papa ham en blokjes eendenleverpastei. 18,00€

 

Hoofdgerechten

 

Ontbeend hammetje met asperges, tuinbonen en peultjes, saus met mosterd op oude wijze 25,00€

Gebakken haasje van pollak met kleine groentjes, Champagneboter 24,00€

Lendebiefstuk, groene pepersaus of  paddestoelen, frietjes en groentensalade 32,00€

Curry van schartong en wilde gernalen uit Argentinië 26,00€

Met olijfolie gegrilde kippehaasje, gestoomde groenten en in bouillon gekookte aardappelen. 22,00€

Stoofpotje van kaf met olijven en gekookte aardappelen  25,00€

Verse linguini op parmezaanse wijze. 19,00€

 

Desserts

 

Bladerdeegje met frambozen en een room met witte chocolade, schilfers pistachenoten. 10,00 €

Blanc manger met chocolade, krokantje van caramel met gezouten boter  9,00€

Kaasbord met regionale kazen.  13,00 €

Pana cotta van aardbeien met rabarbercompote en een koekje uit Reims . 9,00 €

Aardbeiencoupe uit de tuin van Mimie met vanille-ijs. 11,00 €

Duo van sorbets van butternut pompoen en citrusvruchten

op smaak gebracht met citroenverveine 10,00€

 

Bij het aperitief

Het Beghuin vleeswarenbord voor 2 personen.  13€

  

Sommige garnituren kunnen afwijken in functie van de beschikbaarheid van ingredienten

 

Viergangenmenu

  

Belgische witte asperges met een mousse van gerookte regionale forel,

Don Papa ham en blokjes eendenleverpastei

*** 

Curry van schartong en wilde gernalen uit Argentinië

*** 

Kaasbord met regionale kazen

*** 

Bladerdeegje met frambozen en een room met witte chocolade, schilfers pistachenoten

 

Prijs per persoon : 61,00  €

  

Driegangenmenu

 

Ham uit de Savoie met gegrilde peer en rucola, vers geitenkaas

***

Met olijfolie gegrilde kippehaasje, gestoomde groenten en in bouillon gekookte aardappelen

***

Blanc manger met chocolade, krokantje van caramel met gezouten boter

 

Prijs per persoon : 42,00 €

 

De klassiekers

 

Balletjes in tomatensaus, frietjes

22,00€

***

Koninginnehapje met frietjes

20,00€

***

Bereide americain met garnituur en frietjes

24,00€

 

Kindermenus

 

voorgerechten 

Kaaskroketten.

***

Dagsoep

 

hoofdschotels 

Kippehaasje met groenten en frietjes

***

Verse vis van de dag

***

Biefstuk met frietjes en sla

 

Desserten 

Ijsje met slagroom

***

Fruitsla

 

Tweegangen : 22,00 €   driegangen :  31,00 €

 

  < Terug naar Diner