Kaart restaurant

Voorgerechten
Soepje van wilde garnalen met seizoensgroenten.
Kaaskroketten van regionale kazen, gefrituurde peterselie.
Duo van asperges in twee bereidingen, geconfijte tomaat en Gran Papa ham van het huis Beghuin.
Gemarineerde zalmforel, jonge scheuten en Szechuanpeper.
Lauw slaatje van gegrilde pruimen en verse geitenkaas, vinaigrette met sesam.
Lenteslaatje met stukjes rundswang
Hoofdgerechten
Lamssteak, gekruide houmous en lentegroenten. + 3,00 €
Rundssteak, groene pepersaus of paddestoelensaus, frietjes en sla.
Kalfssteak met gerookt spek uit de regio, gorgonzola en erwtjes. + 3,00 €
Verse tagliatelli met asperges en pesto van boslook.
Stoofpotje van hoevekip met morieljes.
Verse vis van de dag, gegrilde venkel en groene asperges, schaaldierenjus.
Desserts
Bladerdeegje met rabarber, gember en aardbei.
Variatie op citroentaart met meringue.
Kaasbord van regionale kazen.
Ijsparfait met rood fruit.
Dessert rond aardbei, basilicum en erwtjes.
Chocolademousse met seizoensgarnituur.
3 gangenmenu 45€ 2gangenmenu 38€
2 gangenKindermenu 19€ 3gangenkindermenu 25€
Bij het aperitief
Het Beghuin vleeswarenbord voor 2 personen. 11€
Sommige garnituren kunnen afwijken in functie van de beschikbaarheid van ingredienten
Viergangenmenu
Duo van asperges in twee bereidingen, geconfijte tomaat en Gran Papa ham van het huis Beghuin.
***
Stoofpotje van hoevekip met morieljes.
***
Kaasbord van regionale kazen.
***
Ijsparfait met rood fruit.
Prijs per persoon : 52 €
De klassiekers
Balletjes in tomatensaus, frietjes
17,00€
***
Koninginnehapje met frietjes
16,00€
***
Bereide americain met garnituur en frietjes
18,50€