Boek nu

AANKOMST

VERTREK

CASTEL DE PONT-À-LESSE

“Hotel Castel de Pont-à-Lesse, herbronnen op een uurtje van Brussel!”

Hotel Castel de Pont-à-Lesse ligt op een steenworp van Dinant in de provincie Namen. Dit voormalige ‘Château de la Lesse’ is een van de vele burchten en kastelen in de vallei van de Haute Meuse. Het is omgeven door 25 hectare natuurdomein en is dus de geknipte locatie om te ontspannen, te onthaasten en te genieten van welverdiende rust. De charme en het authentieke karakter van Hotel Castel de Pont-à-Lesse, het comfort van de kamers en de gastronomische maaltijden maken van uw verblijf een onvergetelijke herinnering.

KENMERKEN

In de Kijker

Romantisch verblijf voor twee

KAMERS

“Batterijen opladen en frisse lucht opsnuiven!”

In elke van de 91 kamers van het Hotel Castel de Pont-à-Lesse vindt u absolute rust en comfort. Ze geven allen uit op de wijdse natuur rond het kasteeldomein. Alle kamers zijn uitgerust met airco, televisie, kluis, koelkast en badkamer. Alles is aanwezig voor een gelukzalig verwenmoment.
Voor gezinnen met kinderen zijn er een aantal grote kamers, en er zijn ook twee kamers voor andersvaliden.

RESTAURANT

“Er is geen liefde meer oprecht dan de liefde voor lekker eten!”

De chef-kok van L’Orangerie bereidt voor onze gasten dagelijks erg verfijnde en gastronomische gerechten met seizoensgebonden verse producten en streekproducten. U kunt elke dag kiezen uit een aantal suggesties of à la carte eten. U kunt ook kiezen voor een exclusief galadiner, een gevarieerd buffet, een thematisch diner, een uitgebreide picnic in het kasteeldomein, een zomerse barbecue…

EN ...

SEMINARIES

Castel de Pont-à-Lesse beschikt over een vergaderruimte van 800 m2 met een capaciteit tot 350 personen. Daarmee is het een van de grootste vergadercentra in Wallonië!

EVENTS

Hotel Castel de Pont-à-Lesse is een uitzonderlijk kasteeldomein. Het beschikt over talrijke ruimten voor vergaderingen of evenementen. We kunnen tot 300 gasten aan tafel ontvangen.

AUTOMOBIEL

Enkele automobielmerken die in het Castel de Pont-à-Lesse al hun jaarevent hebben georganiseerd: Ferrari, Porsche, Rolls Royce, TVR, MG, Vespa,…