Jouw perfecte bestemming
voor uw uitzonderlijke evenementen

HOTEL

Absoluut comfort en rust zijn gegarandeerd in elk van de 91 kamers van het hotel, allemaal met uitzicht over het terrein van dit uitgestrekte landgoed. Je zult zeker een heerlijke tijd hebben.

RESTAURANT

Elke dag bereidt de chef-kok van L’Orangerie met liefde verfijnde, gastronomische gerechten voor onze gasten, met verse seizoens- en lokale producten.

SEMINARIES

Le Castel de Pont-à-Lesse heeft een vergaderzaal van 400 m² met een capaciteit van 350 personen: een van de grootste vergaderzalen in Wallonië!

EVENEMENTEN

Het Castel de Pont-à-Lesse hotel is een uitzonderlijk landgoed. Het is geschikt voor een groot aantal bijeenkomsten en evenementen. Er kunnen tot 300 gasten aan tafel.

Kasteel van Pont-à-Lesse

Het Castel de Pont-à-Lesse hotel ligt op een steenworp afstand van Dinant, in de provincie Namen. Dit voormalige “Château de la Lesse” is een van de vele forten en kastelen in de Boven-Maasvallei. Genesteld in 25 hectare groen is het Castel de ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een welverdiende rust. Uw verblijf in Hotel Castel de Pont-à-Lesse, met zijn authentieke charme en karakter, comfortabele kamers en gastronomische keuken, zal u onvergetelijke herinneringen nalaten.

AANKOMST

EVENEMENTEN & SEMINARS

Het hotel ligt op een steenworp afstand van Dinant, dat zeker een bezoek waard is. Maar ook vele andere bezienswaardigheden in de buurt van de citadel zijn een bezoek waard. Cultuur en natuur staan op het programma voor een leuke tijd. Castel de Pont-à-Lesse ligt midden in de natuur. Kun je de lokroep weerstaan? Trek je wandelschoenen aan, spring op je mountainbike en geniet gewoon van deze prachtige streek.region

ACTIVITEITEN

Het hotel ligt op een steenworp afstand van Dinant, dat zeker een bezoek waard is. Maar ook vele andere bezienswaardigheden in de buurt van de citadel zijn een bezoek waard. Cultuur en natuur staan op het programma voor een leuke tijd.

Castel de Pont-à-Lesse ligt midden in de natuur. Kun je de lokroep weerstaan? Trek je wandelschoenen aan, spring op je mountainbike en geniet gewoon van deze prachtige streek.region

Boek nu je verblijf

0
kamers
0
vergaderruimtes
0
m² in de grote zaal
0
mensen op hetzelfde moment

Kasteel van Pont-à-Lesse