Menu wine cellar

The castle’s old wine cellar and pantry have been converted into a unique space with a special, warm atmosphere for dinners and tasting sessions. The massive granite table can seat maximum 20 people. This is where the castle discretely unveils its secrets!  Bookable for groups between 10 and 20 persons.

Every month we very carefully prepare a delicious 4-course gourmet menu from € 79 per person, including:

  • House aperitif
  • Seasonal 4-course menu
  • Wine selection
  • Water, coffee / tea

 

Menu September

 Foie gras pressé, figues en déclinaison et gel d’amandes.

***

Carpaccio de langoustines marinées et ses racines croquantes, Granny Smith.

***

Filet de rouget poêlé, émulsion bisquée, fenouil et rocher safrané.

***

Aubergine confite au miel, quenelle d’Isigny à la vanille de Madagascar.

 Menu October

Velouté de champignons sauvages à l’huile de noisettes, œuf confit.

***

Homard en tataki aux fruits secs, parfum de citronnelle.

***

Magret de canard aux légumes oubliés.

***

Poire rôtie à la fève Tonka, pain perdu revisité et glace au caramel salé.

 

Book now

< Back